Web Analytics Made Easy - Statcounter

ناصر انصاری روز شنبه در گفتگو با ایرنا اظهار داشت: این تسهیلات به دامداران دارای دام‌های هویت‌دار و پلاک‌کوبی شده اختصاص یافته و متناسب با ظرفیت فعالیت متقاضی قابل تصویب است که با هدف کمک به تأمین نقدینگی دامداران برای تهیه نهاده‌های دامی از مراکز توزیع معرفی شده از سوی جهاد کشاورزی در اختیار بهره‌برداران قرار می‌گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 وی با اشاره به اینکه در پی اجرای طرح  مردمی‌سازی یارانه‌ها، واحدهای پرورش دام و طیور با پرداخت تسهیلات ویژه سرمایه در گردش حمایت می‌شوند افزود: پرداخت این تسهیلات با توجه به شناور بودن تا زمانی که اعتبار سرمایه در گردش وجود دارد ادامه خواهد داشت.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان فسا اظهار کرد: تاکنون ۲ هزار و ۲۹نفر برای دریافت تسهیلات طرح حمایتی سرمایه در گردش دام و طیور در سامانه سیتا ثبت نام کرده‌اند که بیش از ۶۱۶نفر از این بهره‌برداران موفق به دریافت تسهیلات شده و مابقی در حال تشکیل پرونده می‌باشند.

وی بیان کرد: دامداران شهرستان با ثبت نام در سامانه سیتا برای تأمین سرمایه در گردش نهاده‌های دامی خود اقدام و پس از دریافت تاییدیه توسط جهاد کشاورزی به بانک های کشاورزی شهرستان معرفی می شوند.

شهرستان فسا در۱۳۰ جنوب شرقی شیراز واقع شده است.

برچسب‌ها تسهیلات بانکی دامداری فسا فارس

منبع: ایرنا

کلیدواژه: تسهیلات بانکی دامداری فسا تسهیلات بانکی دامداری فسا فارس سرمایه در گردش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۴۹۸۴۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قلع و قمع 12 فقره تغییر کاربری غیرمجاز در آمل

به گزارش جام جم آنلاین مازندران، سازمان جهاد کشاورزی مازندران، مهرداد فولاد اظهار کرد: به دنبال صدور دستور‌ قضایی، اکیپ اجرای احکام‌قضایی شامل‌ واحد حقوقی‌ و گشت 131 مدیریت‌ جهاد ‌کشاورزی آمل با همراهی‌ نیروی انتظامی اقدام به قلع و قمع تغییرکاربری غیرمجاز خارج از طرح هادی مصوب در روستاهای‌ قادی‌محله و بختیارکتی این شهرستان کردند. وی افزود: پنج بنا و هفت فقره تفکیک و دیوارکشی در قالب ماده 3 و تبصره 2 ماده 10، قلع و قمع و 12 هزار و 300 متر‌مربع زمین کشاورزی به چرخه تولید بازگشت.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان آمل با بیان اینکه جهاد کشاورزی با تمام قدرت در راه حفظ بستر تولید محصولات کشاورزی ایستاده است، گفت: به مالکین اراضی کشاورزی توصیه می شود بدون اخذ مجوز از مراجع ذیصلاح اقدام به تغییر کاربری اراضی خود نکنند.

دیگر خبرها

  • دریافت مشاوره شیردهی با چشیدن طعم شیرین مادری
  • قلع و قمع ۱۲ فقره تغییر کاربری غیرمجاز در آمل
  • تسهیلات ودیعه مسکن به ۴۴۵ هزار متقاضی پرداخت شد
  • قلع و قمع 12 فقره تغییر کاربری غیرمجاز در آمل
  • یکپارچه سازی ۶۵ هزار هکتار زمین کشاورزی شمال کشور با سرمایه گذاری چینی‌ها
  • احیا ۱۶ واحد تولیدی و صنعتی در استان اردبیل
  • نصب تله‌های فرمونی برای پایش آفات در شهرستان بن
  • ۱۶ واحد تولیدی و صنعتی در استان اردبیل احیا شد
  • احیای ۱۶ واحد تولیدی و صنعتی در استان اردبیل
  • نصب تله‌های فرمونی جهت پایش آفات در شهرستان بن