Web Analytics Made Easy - Statcounter

جلال محمودزاده عضو کمیسیون کشاورزی مجلس شورای اسلامی در رابطه با کارت زرد روز گذشته نمایندگان مجلس به سیدجواد ساداتی‌نژاد وزیر جهاد کشاورزی و پیام‌های این کارت زرد بهارستان به وزیر، گفت: به عقیده من این کارت زردی که نمایندگان مجلس آن هم با این رأی بالا و تقریبا دوبرابری نسبت به مخالفان به وزیر جهاد کشاورزی دادند، برای ایشان پیام داشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: در جریان رأی‌گیری و نتایجی که اعلام شد حدودا ۷۰ نفر از صحبت‌های ایشان قانع شدند و به نوعی با کارت زرد مخالف بودند اما در مقابل ۱۳۰ نفر از نمایندگان موافق کارت زرد بودند و این نشان می‌دهد که نمایندگان مجلس به‌شدت از عملکرد وزارت جهاد کشاورزی ناراضی هستند. این نارضایتی هم دلایلی دارد یکی از این‌ها بحث نهاده‌ها است، موضوعات دیگر هم شامل وضعیت کالاهای اساسی در بازار، گرانی سوخت و سایر نیازهای کشاورزی، مکانیزاسیون کشاورزی، بحث آبیاری تحت فشار و ... است. همه این‌هایی که من عرض کردم در کنار یکدیگر به همراه تخلفاتی که در سازمان تعاون روستایی رخ داده دست به دست هم دادند تا نمایندگان به وزیر کارت زرد بدهند.

بیشتر بخوانید:

دومین کارت زرد مجلس به کابینه سیزدهم/ نمایندگان از توضیحات وزیر جهاد کشاورزی قانع نشدند

نماینده مجلس : رفاقت و صمیمت بسیار بالای مجلس با دولت ، مانع استضاح هاست / رویکرد نمایندگان به استیضاح کم‌کم در حال تغییر است

نماینده مردم مهاباد اضافه کرد: این مساله برای وزیر جهاد کشاورزی که خودش از بدنه مجلس بود، پیام دارد که چرا رفقای دیروز، امروز به شما این همه رأی منفی دادند؟ بهتر است آقای وزیر برود در خلوت خودش و از خود سوال کند که چرا با این رفقای دیروز که ایشان در زمان رأی اعتماد اصلا مخالف نداشت و با رأی بالایی انتخاب شد امروز به این وضعیت دچار شد که این اندازه رأی منفی به عملکردش می‌دهند، امیدواریم که این پیام را دریافت کند.

محمودزاده درباره عوامل این نارضایتی‌ها تصریح کرد: اگر آقای وزیر این پیام را دریافت کند، نیاز است که برای رفع آن در ساختار وزارت جهاد کشاورزی به خصوص در بحث معاونت‌ها و افراد تاثیرگذار تغییر ایجاد کند. همین حالا که ما صحبت می‌کنیم هیچکدام از معاونان ایشان غیر از یک نفر از بدنه وزارت جهاد کشاورزی نیستند و همه را از وزارت علوم و سایر دستگاه‌ها آورده است. زمانی که شما وزیری هستید که معاونان شما یک بخش را نمی‌شناسند، خودت به تنهایی هم نمی‌توانی این بخش بسیار وسیع را اداره کنی در واقع باید معاونت یک گوشه از کار را برعهده بگیرد و پیش ببرد؛ زمانی که معاونت‌ها از بدنه نیستند، بدنه با آن‌ها همکاری و همراهی نمی‌کند خب مطمئناً کار زمین‌گیر خواهد شد.

وی افزود: ما در طول تاریخ وزارت جهاد کشاورزی نداشتیم که پرسنل مجموعه بیاید بر علیه وزیر شعار بدهد که این را طی این مدت داشتیم، خب این نشان می‌دهد که نیروهای وزارت جهاد کشاورزی از این شیوه مدیریت آن‌ها به خط آخر رسیدند.

نماینده مردم مهاباد اضافه کرد: لذا این موضوعات که اشاره کردم پیام‌های جدی‌ای است به وزیر جهاد کشاورزی که این موضوع و مشکلات موجود را مدیریت کند، جلوی فساد را بگیرد و از نیروهای درونی وزارت جهاد کشاورزی که سال‌ها در این حوزه‌ها کار کرده و تلاش کردند استفاده کند تا بتواند این مجموعه بسیار مهم و کلیدی کشور را اداره کند.

محمودزاده درباره ذخایر کشور در حوزه کالاهای اساسی و نهاده‌های دامی، گفت: علیرغم اینکه این‌ها (دولت) انکار می‌کنند اما من براساس تجربیاتی که دارم و سال‌ها در کمیسیون تخصصی و هیات رئیسه کمیسیون حضور داشتم می‌گویم که این‌ها بیش از ۲۰ روز در بحث نهاده‌های دامی و کشاورزی و کالاهای اساسی مانند گندم روغن برنج شکر و ... دخیره ندارند.

21217

کد خبر 1650655

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: مجلس یازدهم وزارت جهاد کشاورزی وزارت جهاد کشاورزی وزیر جهاد کشاورزی کارت زرد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۴۷۸۰۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مسیر اجرایی با انتخاب نماینده اصلح ترسیم می‌شود/نمایش نشاط عمومی با مشارکت مردم

فعال سیاسی با بیان اینکه انتخابات دور دوم مجلس به لحاظ اهمیت تفاوتی با انتخابات دور اول ندارد، گفت: مشارکت بالای مردم در این دوره نشاط عمومی را به نمایش می‌گذارد.

به گزارش مشرق، مهدی فضائلی درباره اهمیت حضور مردم در دور دوم انتخابات مجلس اظهار داشت: انتخابات دور دوم مجلس شورای اسلامی از نظر اهمیت تفاوتی با انتخابات دور اول آن ندارد و همه آن مواردی که باعث اهمیت حضور و مشارکت در انتخابات دور اول مجلس بود، در این دوره نیز به همان اندازه تاثیرگذار است.

وی افزود: مشارکت و حضور در انتخابات مجلس شورای اسلامی به دلیل جایگاه مجلس و نقشی که نمایندگان مردم می‌توانند به واسطه بهبود روند قانونگذاری در کشور و نیز نظارت بهتر و دقیق‌تر بر اجرای قوانین داشته باشند، بسیار حائز اهمیت است و این موارد در دور دوم انتخابات نمایندگان مجلس شورای اسلامی هم مانند دور اول انتخابات نمایندگان وجود دارد.

این فعال سیاسی بیان کرد: البته نمایندگان بسیاری از حوزه‌های انتخاباتی در همان دور اول با کسب اکثریت آرا، مشخص شدند اما در تعدادی از حوزه‌ها از جمله در تهران، انتخابات به دور دوم کشیده شد که امید است مردم در این دور از انتخابات نیز مشارکت جدی داشته باشند.

هر چقدر مجلس در امر قانونگذاری بهتر عمل کند دستگاه‌ها مسیر دقیق‌تری خواهند داشت

فضائلی یادآور شد: باید امیدوار باشیم که در شهرهایی که انتخابات مجلس به دور دوم کشیده شده است، مردم انقلابی، فهیم و همیشه در صحنه با درک بالای خود و با اهتمام لازم و مشارکت بالا پای صندوق‌های اخذ رأی حاضر شوند.

وی با اشاره به اینکه مشارکت در انتخابات مجلس شورای اسلامی از دو بُعد حائز اهمیت است، عنوان کرد: در بُعد اول، این اهمیت مربوط به مجلس شورای اسلامی و جایگاه اصلی آن در حوزه قانونگذاری است که وظیفه تقنین قوانین کشور و ریل‌گذاری را بر عهده دارد و در حقیقت این مجلس است که مسیر اجرایی و آینده کشور را ترسیم می‌کند.

این فعال رسانه‌ای تاکید کرد: بنابراین هر چقدر مجلس شورای اسلامی در امر قانونگذاری بهتر عمل کند و قوانین مصوب آن دقیق‌تر و ناظر بر اولویت‌های کشور باشد، به طور طبیعی می‌توانیم امیدوار باشیم مسیری که دستگاه‌های اجرایی در آینده بر اساس آن قوانین طی می‌کنند، دقیق‌تر و معطوف به اهداف جامعه باشد.

فضائلی گفت: در بُعد دوم، اهمیت مجلس شورای اسلامی به بحث نظارت آن بر اجرای صحیح قوانین بازمی‌گردد که این امر توسط نمایندگان مجلس انجام می‌شود و این نظارت هر چه دقیق‌تر و سالم‌تر انجام شود، می‌تواند در اجرای قوانین و در اینکه دستگاه‌های اجرایی وظایف‌شان را بهتر و دقیق‌تر انجام دهند، بسیار موثر باشد.

قانونگذاری و نظارت بر اجرای قوانین در راس وظایف نمایندگان است

وی افزود: البته نمایندگان مجلس شورای اسلامی در حوزه‌های دیگر هم نقش‌آفرینی دارند اما قانونگذاری و نظارت بر اجرای قوانین، در رأس اموری است که باید در آن نقش‌آفرینی داشته باشند.

وی ادامه داد: از سوی دیگر مشارکت مردم در دور دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی یک پیام بسیار مهم به همراه خواهد داشت و آن پیام این است که نشاط اجتماعی و سیاسی در جامعه ایران وجود دارد.

تحلیلگر سیاسی بیان کرد: ابراز و به نمایش گذاشتن این نشاط اجتماعی و سیاسی هم می‌تواند برای مردم ایران و هم برای کسانی که از بیرون مسائل کشور ما را تحلیل می‌کنند و بر اساس آن تحلیل‌ها، تصمیم‌هایی در خصوص نحوه تعامل با جمهوری اسلامی اتخاذ می‌کنند، موثر باشد.

فضائلی یادآورشد: این نشاط اجتماعی و سیاسی می‌تواند یک پیام به همراه داشته باشد و در مقابل کسانی که نگاه منفی به کشور ما داشته و رفتارهای خصمانه از خود بروز می‌دهند، نقش بازدارندگی خواهد داشت.

انتخاب هیات رئیسه مجلس دوازدهم در انحصار نمایندگان تهرانی نخواهد بود

فضائلی گفت: مشارکت بالای مردم در انتخابات دور دوم مجلس شورای اسلامی برای دوستان کشور ما در سراسر دنیا هم یک پیام امیدوارکننده و خوشحال‌کننده را به همراه خواهد داشت و نشاط اجتماعی و سیاسی مردم ایران را در مقابل چشمان آنها به نمایش خواهد گذاشت.

وی در پاسخ به این پرسش که آیا با توجه به تعداد بیشتر نمایندگان تهرانی نسبت به نمایندگان شهرستانی، آنها هیات رئیسه مجلس دوازدهم را تعیین خواهند کرد، گفت: به عقیده من انتخاب هیات رئیسه مجلس دوازدهم در انحصار نمایندگان تهرانی نخواهد بود.

این فعال سیاسی خاطرنشان کرد: البته نمایندگان تهران به لحاظ تعداد، در مجلس دوازدهم تعیین‌کننده هستند و تاثیرگذاری‌شان زیاد است ولی این طور نخواهد بود که مجلس دوازدهم و انتخاب هیات رئیسه آن، در انحصار آنها باشد.

انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی ۱۱ اسفند ۱۴۰۲ برگزار شد و از میان نامزدهای حاضر در عرصه رقابت، ۲۴۵ نفر به مجلس راه یافتند و سرنوشت ۴۵ کرسی باقی مانده در دور دوم انتخابات که در ۲۱ اردیبهشت برگزار می‌شود، روشن خواهد شد.

تبلیغات دور دوم انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی از بامداد ۱۳ اردیبهشت آغاز شد و تا ساعت هشت صبح پنجشنبه ۲۰ اردیبهشت ادامه دارد.

طبق اعلام وزارت کشور تعداد رأی صحیح مأخوذه در حوزه انتخابیه تهران یک میلیون و ۵۶۹ هزار و ۸۵۷ رأی بود و از بین نامزدها ۱۴ نفر به طور مستقیم وارد مجلس شدند و ۳۲ نفر دیگر نیز به مرحله دوم انتخابات راه یافتند که برای تصدی ۱۶ کرسی باقی مانده بهارستان در ۲۱ اردیبهشت به رقابت خواهند پرداخت.

حوزه‌های انتخابیه تبریز، شبستان، میانه، پارس‌آباد، سمیرم، لنجان، کرج، تهران، ورامین، بیرجند، مشهد، آبادان، رامهرمز، خدابنده، زنجان، شیراز، مرودشت، خرم‌آباد، قائمشهر، ملایر، کرمانشاه و گنبدکاووس، ۲۲ حوزه انتخابیه‌ای هستند که انتخابات در آنها به دور دوم کشیده شده است.

انتخابات در مرحله دوم نیز در ۸ حوزه انتخابیه تبریز، تهران، آبادان، شیراز، کرمانشاه، خرم‌آباد، قائم‌شهر و ملایر به صورت تمام الکترونیکی برگزار می‌شود.

در تهران برای هر شعبه ۴ صندوق الکترونیکی و در باقی حوزه‌های انتخابیه برای هر شعبه، ۳ صندوق الکترونیکی در نظر گرفته شده است تا ازدحامی در شعب شکل نگیرد و رأی‌دهندگان به راحتی و سهولت رأی خود را به صندوق بیندازند.

منبع: ایرنا

دیگر خبرها

  • تجهیز زیر ساخت‌های ۹۰ درصد روستا‌های ایران
  • انتفاد از کاهش سهمیه سوخت کشاورزان
  • صدور بیش از ۶ میلیون جلد سند مالکیت روستایی
  • روش‌های عجیب برخی کاندیداها برای رأی آوردن
  • مسیر اجرایی با انتخاب نماینده اصلح ترسیم می‌شود/نمایش نشاط عمومی با مشارکت مردم
  • گندم‌های ذخیره شده در مراکز روباز خوزستان خسارت ندیدند
  • بارندگی‌های اخیر خسارتی به گندم‌های برداشت شده در خنج وارد نکرده است
  • کشاورزان گلستانی آب ماندگی را از سطح مزارع خود خارج کنند
  • با نمایندگان مجلس در بروجرد و کوهدشت+گزارش
  • خرید تضمینی گندم به بیش از یک میلیون و ۲۵۰ هزار تن رسید