Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از زاهدان به نقل از اداره کل امور عشایر سیستان و بلوچستان، عباس پاپی زاده طی سفر سه روزه خود به استان سیستان و بلوچستان از روند اجرایی پروژه ها در شهرستانهای زاهدان ، زابل و میرجاوه با حضور فرمانداران و مسؤولان بازدید و با عشایر دیدار و گفت‌وگو و مشکلاتشان را از نزدیک مورد بررسی کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس سازمان امور عشایر کشور در جمع معتمدین و عشایر حوزه سیستان در منطقه عشایری کوه خواجه گفت: با توجه به استمرار  بحران خشکسالی در استان سیستان و بلوچستان و کاهش قدرت مالی عشایر، گامهای موثری در جهت کمک به عشایر در سطح ملی صورت گرفته که با اجرای آنها کمکهای مهمی در جهت رشد اقتصاد خانوارهای عشایری صورت می گیرد.

این مسؤول دامدار کارت را نمونه ای از اقدامات خوب صورت گرفته در  دولت جدید و با پیگیری های وزیر جهاد کشاورزی برای ارائه خدمات رسانی مطلوب در حوزه تامین نهاده های دامی عشایر عنوان کرد و افزود: با توجه به حذف ارز ترجیحی و هدفمندی یارانه های بخش کشاورزی وبرای کمک به تامین علوفه مورد نیاز دام عشایر مبلغ 20 هزار میلیارد تومان ودر قالب دامدار کارت و بصورت تسهیلات با سود بسیار پایین به عشایر کشور اختصاص یافته است.

پاپی زاده اظهار داشت: عشایر عزیز می توانند با ثبت تقاضا و حضور در جهاد کشاورزی استان خود و معرفی به بانک کشاورزی وبا تمهیدات اندیشیده  شده و آسان  در خصوص ارائه ضامن نسبت به دریافت تسهیلات مربوطه اقدام کنند.

وی در راستای مشکل تامین آب عشایر استان سیستان و بلوچستان گفت: تهیه و توزیع تانکر های 5 هزار لیتری کشنده و همچنین معرفی عشایر متقاضی و واجد الشرایط برای استفاده از تسهیلات خرید تراکتور و همچنین حفر چاهک های مالداری اقدامی است که می تواند بخشی از مشکلات تامین آب شرب دام و انسان را در مناطق عشایری برطرف سازد و امکان استفاده عشایر از مراتع دورتر را برایشان فراهم سازد.

در این جلسه مقرر شد تامین روشنایی عشایر کوچنده و مناطق عشایری که دور از دسترس شبکه برق هستند از طریق تهیه پنل های خورشیدی و استفاده مشترک خانوارها صورت گرفته و تلاش خواهد شد در آینده با گسترش و توزیع تعداد بیشتری از پنل ها خانوارها و مناطق بیشتری را از نعمت روشنایی برخوردار کنند.

پیگیری و دریافت سهمیه قانونی آرد و نفت عشایر که در برخی مناطق بصورت ناعادلانه و بر خلاف مصوبات قانونی توزیع می‌شود، تعمیر و نگهداری راههای عشایری ، آبرسانی و انتقال آب از دیگر مطالبات و موارد مطرح شده رئیس سازمان امور عشایر در دیدار با عشایر بود که بصورت پیگیری  جدی در دستور کار و اجرایی شدن آنان توسط امور عشایراستانها  قرار گرفته است.

انتهای پیام/3139

منبع: فارس

کلیدواژه: رئیس سازمان امور عشایر کشور عشایر کوه خواجه سیستان و بلوچستان امور عشایر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۲۵۸۸۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کمبود دارو و واکسن دامی در لرستان نداریم

به گزارش خبرنگار مهر، مصطفی زبردست امروز یکشنبه در گفت‌وگو با رسانه‌ها، اظهار داشت: در راستای رفع مشکلات تأمین دارو و واکسن دامداران و مرغداران استان این اداره کل با همکاری نظام دامپزشکی مبادرت به صدور مجوز فعالیت مراکز درمانی و توزیعی دارو و واکسن کرده است.

وی افزود: در همین راستا ۱۰۳ داروخانه دامپزشکی، ۸۰ درمانگاه دامپزشکی، چهار آزمایشگاه دامپزشکی و ۱۲ شرکت پخش و توزیع واکسن و دارو و دو کارخانه داروسازی دامپزشکی در لرستان فعال بوده و به مشتریان خود خدمات ارائه می‌دهند.

مدیرکل دامپزشکی لرستان، تصریح کرد: باتوجه‌به گستردگی جمعیت دامی روستایی و عشایری استان و افزایش میزان تعداد واحدهای دامپروری صنعتی این اداره کل در راستای تأمین دارو و واکسن‌های دامی موردنیاز در استان اقدام به صدور مجوزهای فعالیت برای متقاضیان واجد شرایط فعالیت در حرفه دامپزشکی کرده است.

زبردست اولویت صدور مجوز مراکز دارویی و درمانی را مناطق و بخش‌های استان عنوان کرد و هدف از این اقدام را دردسترس‌بودن خدمات دامپزشکی برای استفاده بهره‌برداران برشمرد.

وی گفت: با اقدامات انجام شده در حال حاضر هیچ‌گونه کمبود دارو و واکسن دامی در استان لرستان وجود ندارد.

کد خبر 6096978

دیگر خبرها

  • خسارت ۵۰۰ میلیارد تومانی سیل به زیرساخت‌های مناطق عشایری
  • تشکیل ستاد مدیریت بحران در سازمان امور عشایر
  • رعد و برق ۵۰ راس گوسفند عشایر حومه شیراز را تلف کرد
  • وارد آمدن خسارت به ۱۰۰۰ کیلومتر از راه‌های عشایری استان ایلام
  • آذرخش، ۵۰ رأس دام عشایر فارس را تلف کرد
  • رعدوبرق، جان دام‌های عشایری را در فارس گرفت
  • کمبود دارو و واکسن دامی در لرستان نداریم
  • خسارت ۵۰۰ میلیارد ریالی بارش‌های سیلابی به حوزه عشایری ایلام
  • خسارت بارش اخیر به ۹۰ درصد راه های عشایری گچساران
  • انسداد برخی مسیر‌های ارتباطی عشایری و تلفات احشام در خوزستان