Web Analytics Made Easy - Statcounter

بخشایی مدیر جهاد کشاورزی طبس در نشست خبری گفت: به منظور اجرای طرح مردمی سازی و توزیع عادلانه یارانه ها و برای حمایت از تولید کنندگان واحدهای دام و طیور دامدار کارت صادر می‌شود.

او گفت: دولت و جهاد کشاورزی تسهیلات حمایتی در قالب دامدار کارت ارائه می‌کند که تسهیلات دریافتی با کارمزد ۱۰ درصد بر اساس نوع دام، ظرفیت دامداری و تعداد دام به آن اختصاص داده می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بخشایی گفت: با اجرای این طرح، یارانه از وارد کننده نهاده های دامی به مصرف کننده منتقل شده و نهاده های دامی که با ارز ۴۲۰۰ تومانی عرضه شده است، اکنون با ارز نیمایی وارد کشور می‌شود که قیمت تمام شده محصول و سایر محصولات لبنی در این طرح اصلاح می‌شود.

مدیر جهاد کشاورزی طبس گفت: این موضوع باعث می‌شود واحدهای دامی نیاز به سرمایه در گردش بیشتری داشته باشند؛ به طور مثال اگر قیمت کنسانتره دامی یارانه دار با ۴ تا ۵ هزار تومان خریداری می‌شد اکنون قیمت آن به ۱۱ تا ۱۴ هزار تومان رسیده است.

او گفت: سقف اعتباری برای دامداری های کوچک، روستایی و سنتی مبلغ ۲۰۰ میلیون تومان است.

بخشایی گفت: وجه نقد و تسهیلات شارژ شده در دامدار کارت فقط از طریق دستگاه کارتخوان مخصوص عاملین فروش نهاده های دامی و برای خرید نهاده های دامی قابل استفاده است.

مدیر جهاد کشاورزی طبس با اشاره به اینکه بانک عامل این طرح، بانک کشاورزی است گفت: متقاضیان می‌توانند با مراجعه به مدیریت جهاد کشاورزی، نظام صنفی کارهای کشاورزی و امورعشایر شهرستان و یا به صورت شخصی در سامانه سیتا ثبت نام کنند.

او در خصوص استفاده از این تسهیلات برای دامدارانی که چک برگشتی یا بدهی معوق دارند گفت: این دامداران نیز ممنوعیتی در دریافت کارت دامدار ندارند و می‌توانند از این تسهیلات حمایتی دولت استفاده کنند.

۱۸ روز است که مرحله دوم این طرح در طبس اجرایی شده و تاکنون ۶۳۰ نفر ثبت نام کردند و ۱۰۱ نفر موفق به جذب این تسهیلات شدند و کار همچنان با قوت ادامه دارد و پیگیری می‌شود.

باشگاه خبرنگاران جوان خراسان جنوبی بیرجند

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: دامدار کارت جهاد کشاورزی نهاده های دامی جهاد کشاورزی دامدار کارت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۲۱۷۵۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تسهیلات ودیعه مسکن به ۴۴۵ هزار متقاضی پرداخت شد

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا از وزارت راه و شهرسازی، سیداحمد خادمیان به تشریح وند ارائه تسهیلات ودیعه مسکن توسط بانک‌ها پرداخت و افزود: تاکنون یک میلیون و ۶۵۴ هزار و ۳۶ نفر از متقاضیان در سامانه tem.mrud.ir ثبت‌نام کردند که از این میزان متقاضی ثبت‌نام شده، یک میلیون و ۴۶۹ هزار و ۸۷۵ نفر حائز شرایط دریافت وام ودیعه مسکن شناخته شدند.

مدیرکل دفتر طرح‌های نهضت ملی مسکن ادامه‌داد: از تعداد حائزان شرایط دریافت وام ودیعه مسکن یک میلیون و ۳۳ هزار و ۳۰۵ نفر به بانک‌ها برای دریافت تسهیلات ودیعه مسکن معرفی شدند که بانک‌ها تاکنون با ۴۴۵ هزار و ۶۸ نفر عقد قرارداد کردند.

خادمیان تصریح‌کرد: با توجه به تکلیف قانونی، ضرورت دارد تا بانک‌ها نسبت به پرداخت تسهیلات به معرفی‌شدگان سرعت بدهند.

تسهیلات ودیعه مسکن در تهران ۲۰۰ میلیون تومان، در مراکز استان‌ها ۱۵۰ میلیون تومان، در سایر شهر‌ها به ۱۰۰ میلیون تومان و در روستا‌ها به ۴۰ میلیون تومان رسیده است. چگونگی بازپرداخت این وام نیز با توجه به سود ۱۸ درصدی که باید حداکثر در پنج سال پرداخت شود، محاسبه خواهد شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • سالانه ۳۰ هزار تن کشمش در خنداب تولید می شود
  • 530 تن کود کشاورزی در میاندورود توزیع شد
  • انتفاد از کاهش سهمیه سوخت کشاورزان
  • روش ثبت نام وام 100 میلیون تومانی بانک آینده به صورت غیرحضوری
  • یک میلیون نفر در صف دریافت وام ودیعه مسکن قرار دارند
  • برگزاری اولین اردوی جهاد دامپزشکی در خرم‌دره
  • تسهیلات ودیعه مسکن به ۴۴۵ هزار متقاضی پرداخت شد
  • کشاورزان گلستانی آب ماندگی را از سطح مزارع خود خارج کنند
  • جلوگیری از واردات واکسن‌های دامی دارای مشابه داخلی
  • خرید تضمینی گندم به بیش از یک میلیون و ۲۵۰ هزار تن رسید