Web Analytics Made Easy - Statcounter

عباس اکبری شریف روز چهارشنبه در حاشیه بازدید از پروژه مخزن تعادل‌بخشی ذخیره آب قنوات بلده فردوس در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: برنامه دولت برای اصلاح نظام پرداخت و کارآمدسازی یارانه‌ها که در سال جاری شروع شده، نیازمند حمایت جدی بوده که یکی از این مباحث اجرای طرح دامدار کارت است.

وی گفت: باید طرح دامدار کارت توسط مدیریت جهاد کشاورزی به خوبی بین دامداران ترویج داده شود تا بتوان با این کار نیاز دامدار را در تامین نقدینگی جبران کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس مرکز اصلاح نژاد دام و بهبود تولیدات دامی معاونت امور تولیدات دامی وزارت جهاد کشاورزی اظهار داشت: اجرای موفق این طرح، حرکت اولیه دامدار از سکوی اختلاف قیمت نهاده‌ها به سمت تولید و استمرار تولید خواهد بود.

وی ادامه داد: تجمیع قنوات فردوس در منطقه بلده به منظور مدیریت آب و توزیع مناسب آن در فصول مختلف در بخش‌های کشاورزی منشاء برکاتی برای ایجاد زیرساخت مستمر و دائم است.

اکبری گفت: آنچه در برخی پروژه‌ها اتفاق افتاده، متاسفانه نبود زیرساخت‌های مناسب است اما در شهرستان فردوس با همکاری مسوولان استانی و شهرستانی، این ظرفیت و زیرساخت با اجرای این پروژه به‌خصوص در زمینه تامین علوفه، فراهم شده است.

وی افزود: شهرستان فردوس در بخش دام و دامپروری از ظرفیت خوبی برخوردار است و تجمیع دامداری‌ها در مجتمع‌های دامداری نیازمند حمایت جدی در بخش‌های مختلف اعتباری است.

 رئیس مرکز اصلاح نژاد دام و بهبود تولیدات دامی وزارت جهاد کشاورزی گفت: آنچه در مجموعه شهرستان فردوس اتفاق افتاده، مسوولان استانی و شهرستانی توانسته‌اند اعتبارات خوبی را در سفر رئیس جمهور اخذ کنند.

وی بیان کرد: در ادامه نیز باید مجموعه شرکت شهرک‌های صنعتی و وزارتخانه به مدیران شهرستان کمک کنند تا علاوه بر تثبیت و استمرار تولید در منطقه به افق مدنظر حوزه تولید شیر و گوشت قرمز نیز دست پیدا کنیم.

فرماندار فردوس نیز در بازدید رئیس مرکز اصلاح نژاد دام و بهبود تولیدات دامی وزارت جهاد کشاورزی از مجتمع دام سنگین حسین‌آباد، ضمن بیان مشکلات زیرساختی این مجتمع گفت: از عمده مطالبات دامداران تامین آب برای دام بوده که لازم است در کوتاه‌ترین زمان مورد پیگیری قرار گیرد تا دامداران بتوانند میزان شیر بیشتر و با کیفیت بهتر تحویل بازار فروش و مردم بدهند.

مهدی روشن افزود: مشکل برق‌رسانی و تامین نهاده‌ و علوفه دام از دیگر مطالبات دامداران بوده که نیاز است با حضور مدیران رده بالای جهاد کشاورزی در شهرستان، این مطالبه بحق دامداران نیز مرتفع شود.

در حاشیه این بازدید تامین اعتبار مطالعات مجتمع آبرسانی عشایر نیز انجام و دستورات لازم توسط معاون توسعه و امور زیربنایی سازمان امور عشایر ایران داده شد.

در پی سفر نایب رئیس مجلس شورای اسلامی به خراسان جنوبی، جمعی از مدیران وزارت جهاد کشاورزی و وزارت راه و شهرسازی نیز وی را همراهی می‌کنند.

در این بازدید ضمن بررسی میدانی پروژه و راهکارهای اجرای آن، عملیات اجرایی پروژه احداث مخزن تعادل‌بخشی ذخیره آب قنوات بلده با حضور نماینده وزارت جهاد کشاورزی، فرماندار فردوس، رییس سازمان جهاد کشاورزی خراسان جنوبی و جمعی از مدیران آغاز شد.

همزمان با سفر نایب رئیس مجلس شورای اسلامی به استان، نمایندگان وزارتخانه‌ها در شهرستان‌های طبس، فردوس، بشرویه و سرایان حضور پیدا کردند و جلسه جمع‌بندی نیز در فرمانداری طبس برگزار می‌شود.

برچسب‌ها وزارت جهاد کشاورزی خراسان جنوبی فردوس دامدار

منبع: ایرنا

کلیدواژه: وزارت جهاد کشاورزی خراسان جنوبی فردوس وزارت جهاد کشاورزی خراسان جنوبی فردوس دامدار وزارت جهاد کشاورزی تولیدات دامی خراسان جنوبی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۱۴۰۲۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش ۱۰ درصدی تولیدات گلخانه‌ای در تایباد

جواد اعتضادی مدیر جهاد کشاورزی تایباد گفت: در سال زراعی جاری، تولید گیاهان و محصولات گلخانه‌ای مانند نشا‌های جالیزی، سبزیجات، صیفی‌جات و گل‌های زینتی در شهرستان تایباد ۱۰ درصد نسبت به سال گذشته افزایش یافته است.

وی افزود: امسال بیش از ۳۰ میلیون نشای صیفی و سبزی، بیش از یک میلیون انواع گل‌های تزئینی و زینتی و همچنین ۴۰۰ تن سبزیجات برگی و صیفی‌جات در گلخانه‌های تایباد تولید شده است.

مدیر جهاد کشاورزی تایباد ادامه داد: در این شهرستان مرزی ۶۸ گلخانه در مجموع به مساحت ۸ هکتار فعالیت می‌کنند که ۳۰ واحد در بخش مرکزی و ۳۸ واحد در بخش میان‌ولایت واقع شده اند.

اعتضادی بیان کرد: در سال جاری ۴ گلخانه جدید نیز راه اندازی شده است که در مجموع ۷ هزار متر مربع به فضای گلخانه‌ای این شهرستان افزوده شد.

این مقام مسئول اضافه کرد: عمده کشت گلخانه‌ها در بستر خاک می‌باشد و نیز یک گلخانه هیدروپونیک یا آب‌کشت به مساحت ۶ هزار متر مربع در حال راه اندازی است.

مدیر جهاد کشاورزی تایباد تصریح کرد: صدور آسان پروانه تاسیس گلخانه، ارائه تسهیلات به گلخانه‌داران، معرفی متقاضیان به ادارات گاز و برق برای اخذ انشعابات، صدور مجوز تغییر کاربری زمین، اجرای برنامه مدیریت تلفیقی آفات و برگزاری دوره‌های آموزشی از جمله اقدامات مدیریت جهاد کشاورزی تایباد جهت رونق کشت گلخانه‌ای هستند.

اعتضادی افزود: استفاده از آب باران، توسعه فضای گلخانه با بکارگیری سازه‌های با ارتفاع بالا، تولید محصول سالم با مواد غیرشیمیایی و افزایش ضریب مکانیزاسیون از مهترین روش‌های نوین بکاررفته در گلخانه‌های شهرستان است.

وی خاطرنشان کرد: با توجه به اقلیم شهرستان تایباد و مشکلات ناشی از بحران آب، افزایش تولید محصول نسبت به هر لیتر آب مصرفی، افزایش درآمد گلخانه‌دار و افزایش تعداد گلخانه‌ها در این منطقه ضروری می‌باشد.

باشگاه خبرنگاران جوان خراسان رضوی مشهد

دیگر خبرها

  • تجهیز زیر ساخت‌های ۹۰ درصد روستا‌های ایران
  • انتفاد از کاهش سهمیه سوخت کشاورزان
  • صدور بیش از ۶ میلیون جلد سند مالکیت روستایی
  • قلع و قمع ۱۲ فقره تغییر کاربری غیرمجاز در آمل
  • قلع و قمع 12 فقره تغییر کاربری غیرمجاز در آمل
  • برداشت گل محمدی از ۵۰۰ هکتار از گلزار‌های خراسان شمالی
  • افزایش ۱۰ درصدی تولیدات گلخانه‌ای در تایباد
  • نصب تله‌های فرمونی برای پایش آفات در شهرستان بن
  • رتبه اول خراسان رضوی در پرداخت تسهیلات اشتغال در کشور
  • مهم‌ترین رسالت استادان جهاد تبیین است