Web Analytics Made Easy - Statcounter

حسن دالوند روز دوشنبه به خبرنگار ایرنا گفت: طرح دامدار کارت با هدف رونق واحدهای تولیدی دام و طیور و تامین امنیت غذایی کشور با پرداخت تسهیلات با نرخ ۱۰ درصد  در دستور کار قرار گرفته و دامداران می‌توانند به منظور تأمین سرمایه در گردش تامین نهاده های  مورد نیاز، مواد اولیه و ابزار آلات و تجهیزات تولید از این تسهیلات استفاده کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اظهار داشت:  بانک کشاورزی پس از معرفی متقاضیان از سوی مدیریت جهاد کشاورزی ، تسهیلات یارانه‌دار خرید نهاده‌های دامی را به واحد های کوچک در قالب دامدار کارت با نرخ سود ۱۰ درصد پرداخت می کند.

پاکدشت از ۱۰۳ واحد صنعتی و ۶۸۶ واحد پرورش دام سنتی برخوردار است که این واحدها ۱۲۴ هزار رأس دام سبک و ۳۳ هزار رأس دام سنگین در اختیار داشته و سالانه ۲ هزار و ۶۵۲ تن گوشت و ۱۲۹ هزار و ۱۹۸ تن شیر تولید می‌کنند.

در حوزه دامپروری، پاکدشت از ۱۰۳ واحد صنعتی و ۶۸۶ واحد پرورش دام سنتی برخوردار است که این واحدها ۱۲۴ هزار رأس دام سبک و ۳۳ هزار رأس دام سنگین در اختیار داشته و سالانه ۲ هزار و ۶۵۲ تن گوشت و ۱۲۹ هزار و ۱۹۸ تن شیر تولید می‌کنند.

در حوزه پرورش ماکیان، پاکدشت از ۵۲ واحد صنعتی برخوردار است که این واحدها با در اختیار داشتن یک میلیون و ۱۶۶ هزار قطعه مرغ گوشتی و ۹۱۳ هزار قطعه مرغ تخم‌گذار، سالانه ۱۰

هزار و ۵۳۷ تن گوشت مرغ و ۱۵ هزار و ۳۵ تن تخم مرغ تولید می‌کنند.
پاکدشت در حوزه تولید عسل نیز پیشگام بوده و با دارا بودن ۴۰ زنبورستان و ۲ هزا رو ۶۳۳ کندو، سالانه ۱۴ تن عسل تولید می‌کند.
نخستین دامدار کارت بانک کشاورزی با اعتبار ۲ میلیارد ریال در شعبه پاکدشت صادر و یک روز پس از ثبت درخواست یکی از دامداران این شهرستان در سامانه سیتا، به وی تحویل شد.
پاکدشت با ۳۵۰ هزار نفر جمعیت در ۲۵ کیلومتری جنوب‌شرق تهران واقع شده است.

برچسب‌ها بانک کشاورزی نهاده های دامی پاکدشت هدفمندی یارانه

منبع: ایرنا

کلیدواژه: بانک کشاورزی نهاده های دامی پاکدشت بانک کشاورزی نهاده های دامی پاکدشت هدفمندی یارانه هزار رأس دام دامدار کارت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۱۲۰۴۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حمایت جهاد کشاورزی از ساخت ماشین آلات کشاورزی با همکاری چینی‌ ها

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مازندران، بابک مومنی در نشست با مدیران شرکت فولادین ذوب و فرماندار ویژه شهرستان آمل در محل این شرکت گفت: شرکت فولادین ذوب آمل یکی از واحد‌های مهم تولیدی و اشتغالزایی در مازندران است که با توجه به ظرفیت مهم این مجموعه در تولید قطعات خودرویی، قطعا در ایجاد خط تولید وساخت ماشین آلات بخش کشاورزی توفیق خواهد داشت.

وی افزود: قطعا از مجموعه فولادین ذوب آمل عملیاتی شدن این طرح مهم سرمایه گذاری و تحقق آن دور از دسترس نیست.

رییس سازمان جهاد کشاورزی مازندران اضافه کرد: توقع وانتظاری که از مدیران شرکت فولادین ذوب آمل درقابل تفاهم نامه‌ای که با شرکت خودروسازی چینی امضاء کردند، هرچه سریعتر منجر به انتقال دانش وفناوری تولید درشهرستان آمل منجر شود.

مومنی ادامه داد: با صحبت‌هایی که میان مدیران شرکت فولادین ذوب آمل و شرکت خودروسازی چینی شده، مقرر شد دریک فرصت زمانی شش ماهه یا یکساله منجر به انتقال دانش وفناوری تولید بشود.

وی اظهار کرد: توقع سازمان جهاد کشاورزی به عنوان متولی اصلی درهمه بخش‌های کشاورزی مازندران از مدیران شرکت فولادین ذوب آمل این هست که به گونه‌ای اقدام کنند که ما درمازندران بتوانیم تجربیات لازم را برای توسعه مکانیزاسیون بخش کشاورزی دراستان بهره ببریم.

رییس سازمان جهاد کشاورزی مازندران تصریح کرد: درحال حاضر تولید ماشین آلات کشاورزی ازجمله ماشین‌های هرس، وجین کار وماشین آلات مدیریت برداشت محصولات که هنوز وارد کشور وارد نشده یا کمتر وارد شده، انتظار است که تکنولوژی تولید وساخت این ماشین آلات را وارد استان کنیم که این امر زمینه ساز توسعه درآینده استان خواهد شد.

مومنی ادامه داد: متاسفانه درحال حاضر دراین زمینه ما دربخش کشاورزی بیشتر مصرف کننده هستیم واگر هم مواردی ازاین دست درکشور ویا استان واحد تولیدی فعال باشد، در حد مونتاژ قطعات ماشین آلات است.

وی افزود: قطعا شرکت فولادین ذوب آمل با پیشینه خود تولید قطعات خودرو‌های سواری وسنگین، خطوط بزرگ تولید ومونتاژ ونیروی انسانی مورد نیاز، می‌تواند مازندران را در بخش تولید ماشین آلات مورد نیاز بخش کشاورزی بیمه کند.

رییس هیات مدیره شرکت فولادین ذوب آمل نیز در این نشست درگزارشی از ظرفیت‌های این مجموعه تولیدی درشهرک صنعتی امامزاده عبدالله آمل گفت: این شرکت از سال ۱۳۷۹ فعالیت خود را در شهرک صنعتی آمل با هدف تولید انواع قطعات چدنی و آهن آلات و مقاطع فولادی آغاز و در حال حاضر به یکی از شرکت‌های مهم در این حوزه تبدیل شده است.

مجتبی روشن افزود: هم اکنون ظرفیت تولید گروه کارخانجات فذا آمل حدود ۷۷ هزار و ۷۰۰ تن در سال قطعات چدنی و فولادی و ظرفیت تولید ۱۰۰ هزار تن مقاطع فولادی است.

وی اضافه کرد: در واحد ذوب نیز جهت فرآیند ذوب سازی از کوره‌های القایی الکتروترم و یونکر و کوره قوس الکتریکی استفاده می‌گردد و دارای ظرفیتی در حدود ۴۰ تن ذوب در ساعت است.

رییس هیات مدیره گروه کارخانجات فولادین ذوب آمل همچنین به عزم جدی مدیران این مجموعه برای تولید ماشین آلات بخش کشاورزی با توجه به نیاز جدی استان وکشور با رویکرد بومی کردن دانش تولید توسط این شرکت گفت: در این همین راستا کارخانجات فولادین ذوب آمل و شرکت زوم لاین کشور چین برای همکاری‌های مشترک برای تولید و ساخت ماشین آلات کشاورزی در شهرستان آمل تفاهم و به توافق‌های اولیه رسیدند.

روشن ابراز امیداوری کرد: با کمک وحمایت جهادکشاورزی ومجموعه مدیران مرتبط استانی، بتوان این طرح مهم وکلان درحوزه تولید ماشین آلات بخش کشاورزی درشرکت فولادین ذوب آمل عملیاتی کرد.

دیگر خبرها

  • آمادگی و تجهیز ۳۲ مرکز خرید گندم در مازندران
  • کهگیلویه و بویراحمد در جایگاه دوم جوجه‌ریزی کشور
  • سالانه ۳۰ هزار تن کشمش در خنداب تولید می شود
  • مازندران سالانه ۴۸۰ هزار تن گندم مصرف می کند
  • صدور بیش از ۶ میلیون جلد سند مالکیت روستایی
  • یک واحد تولیدی چهارمحال و بختیاری پس از ۷سال به چرخه تولید برگشت
  • واحد‌های بزرگ پرورش مرغ گوشتی در قم احداث می‌شود
  • کاهش فواصل بهداشتی تولید را افزایش می‌دهد
  • افزایش ۱۰ درصدی تولیدات گلخانه‌ای در تایباد
  • حمایت جهاد کشاورزی از ساخت ماشین آلات کشاورزی با همکاری چینی‌ ها